an image of a podium

Workshop: online zoeken naar familie-oorlogsgeschiedenis

PROGRAMMA BOMBARDEMENT
workshop

Online is ontzettend veel informatie over de oorlog en oorlogsslachtoff ers te vinden. Zoveel, dat u wellicht niet weet waar te beginnen met zoeken. Het Regionaal Archief Nijmegen en de Werkgroep Oorlogsdoden Nijmegen houden daarom op woensdag 21 februari en vrijdag 23 februari een ‘zoekhulp’ middag.

Workshop

Zij laten zien hoe bijvoorbeeld de website Oorlogsdoden Nijmegen, de Historische Atlas en de Digitale Studiezaal u vanuit huis al een stuk wijzer kunnen maken over de familiegeschiedenis in relatie tot de Tweede Wereldoorlog. Begonnen wordt met een algemene presentatie, waarna er tijd is om een-op-een in te gaan op persoonlijke zoekvragen.

Praktische informatie

De locatie is Regionaal Archief Nijmegen, Mariënburg 27. Aanmelden kan via hetarchief@nijmegen.nl - vermeld of u op 21 of 23 februari komt. Er is plek voor max. 15 personen per datum. 

Komen deze data niet uit? Kijk eens op Oorlogsdoden Nijmegen! En dinsdag t/m vrijdag tussen 11 en 17 uur kunt u altijd binnenlopen bij het Regionaal Archief Nijmegen voor hulp bij (online) zoeken.

Meer info

Tijden

17.00 uur - 18.30 uur

Adres

Regionaal Archief Nijmegen Mariënburg 27 Nijmegen

Email

hetarchief@nijmegen.nl

Nijmegen in vrijheid

U kunt contact met ons opnemen via het Infocentrum WO2 Nijmegen,
Ridderstraat 27
6511 TM Nijmegen
024-2200102
welkom@infocentrumwo2.nl

Over ons

Volg ons